Cafe Mezclao

Kolumbijsko-kubansko-slovenska zasedba Café Mezclao je v studiu posnela prvi demo oz bolje rečeno demo miks. Gre za predelave petih latino skladb, ki po njihovem mnenju predstavljajo usmeritev v bodoče ustvarjanje avtorskega materiala.

Bend je eden redkih, ki v naš prostor prinaša improvizacijske različice afrokubanske glasbe na pristen in nekonvencionalen način, kar se odraža skozi igriv pristop do muziciranja in željo po odkrivanju dobrih “kavnih mešanic.”

Cafe Mezclao promo mix

4 comments

  1. Dlakocepski se lahko nanaša na cepljenje dlake, ali pa na dlak-o-cepski, katere besedne zveze originalni pomen še ni obelodanjen širši (slovenski) publiki. Čaka se “veliki slavist-o-slavec”, ki bo rojen v času za pika-poka-lipso. Nov “veliki pok-a-limbo” je na poti. Ne bojte se, sama smrt ne boli. Sicer pa, “adlično!” Lepa muzika lepo meso najde.

    Smejte se radi-o.

  2. Nočem bit dlakocepski, ampak reče se afrokubanska glasba, ne afrokubistična – pridevnik kubanski se nanaša na Kubo, kubističen pa na umetniško gibanje imenovano kubizem. Sam toliko 😉 drugače pa “keep up the good work”!

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: